top of page

Gastenboek

78947576_2478439915612225_24258359687380

Jimmy, Jia Jia en Melanie 14-15-12-2019

 

Wij zijn op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 te gast geweest in de bungalow. Jeffrey heeft ons welkom geheten en alles in de bungalow laten zien. Hij heeft goed advies gegeven over het effect van de infraroodsauna op de spieren. De koelkast was gevuld en alles voor het ontbijt was aanwezig. Top gastvrijheid en keurig verzorgd! De jacuzzi is onze favoriet en we hebben genoten van de rust en de warmte van de openhaard buiten. Wij gaan zeker nog een keer terug! Dankje Jeffrey!

Monique Van Dijk  28-02-2020

Gisteren gebruik mogen maken van het huisje van Jeffrey Braun. Vanwege mijn uiterlijk (zonder make-up) durf ik nog niet naar de reguliere sauna. Wat heb ik daarom genoten van deze sauna, infrarood en jacuzzi!! Wat een fijn huisje en vriendelijke gastheer.
Zoek je ontspanning in een mooie en bosrijke omgeving dan is dit plekje een aanrader!

Moniek Bos en Rene Huisman 21-03-2020

Wat een cadeautje was dit...!

Heerlijk genoten in Haaksbergen.

Djw Jeffrey Braun

! Hier waren we echt even aan toe. Tot snel!

90502215_2882959091796981_25365165758763

Belinda Jansen - Juni 2021

We kwamen aan en omdat het dan stomtoevallig de dag van mijn verjaardag was had Jeffrey het huisje versierd. Er stond een prachtige bos bloemen klaar voor ons mama, de ijskast was goed gevuld met rode en witte wijn droog en zoet er was rosé keuze uit verschillende soorten bier er ontbrak aan niets.

 

S' middags is Jeffrey met ons naar de Haaksbergen watermolen gegaan en heeft ons daar de omgeving laten zien en foto's gemaakt het is er prachtig en 1 en al rust. We hebben daar nog heerlijk een terrasje genoten. Alleen al het genot van ons mama deed ons zo goed ze genoot er zo van.

 

Savonds konden we vanaf een kaart een diner bestellen en dat werd ook bezorgd ook dat was top geregeld. Savonds hebben we nog heerlijk gebruik gemaakt van de sauna infrarood kabine en jacuzzi ik kan niet meer zeggen dat het gewoon top was badlakens badjassen voor werkelijk alles was gezorgd.

We hebben heerlijk geslapen ook niets op aan te merken heerlijke bedden. En smorgens het ontbijt ook daar weer ontbrak het aan niets. Lekkere verse ovenbroodjes eitjes van allerhande soorten vleeswaren kaas zoetigheid alle soorten thee van alle soorten koffie in 1 woord GEWELDIG!

 

Dit is iets wat ze ons nooit meer af kunnen nemen en we hadden ook nog eens prachtig weer. Onze dank is groot namens ons Jeffrey Braun Bedankt voor alles Tineke Lizette en Belinda Voor herhaling vatbaar

En dan voor degene die echt eens een lekker ontspannen weekend willen dit is een echt aanrader Super omgeving rust een super gastheer staat echt voor je klaar en alles in het huisje aanwezig. Als er wat is je hoeft maar te bellen en binnen 10 min is hij er voor je toppie!!

fgbnm.jpg
rtfghb.jpg

Wat was het fijn wat hebben we genoten. Thnxxx Jeffrey Braun in 1 woord je bent een KANJER op en top gastheer dit was echt zo'n mooie prijs.

Laat jouw ervaring achter
en wij plaatsen hem op de website voor jou
Hoe heb je jouw verblijf ervaren
Zou je privé sauna haaksbergen aanbevelen?

Bedankt voor jouw inzending!

bottom of page