top of page

De bungalow

onze gezellige en comfortabel ingerichte relaxbungalow is gelegen in de rustige en bosrijke omgeving in het buitengebied van Haaksbergen.
Wanneer je binnenloopt ervaar je direct de rust en de landelijke sfeer. De bungalow is voorzien van alle gemakken en u zult er zich direct thuis voelen.
U kunt direct beginnen met ontspannen, want aan alles is gedacht. De koelkast is gevuld met koele dranken en ook voor het ontbijt is alles in huis. Voor de twee open haarden is haardhout aanwezig om tijdens de koudere maanden heerlijk te genieten van een warm haardvuur zowel binnen als buiten.
De bedden zijn al heerlijk opgemaakt en uw badjas en bad handdoek hangen al voor u klaar. Hier kunt u nog echt genieten van de oprechte Twentse gastvrijheid!
 
 
Naast de prachtige, natuurrijke omgeving heeft de bungalow meerdere voorzieningen die een bijdrage leveren aan uw gezondheid:

 -Een ruime sauna (90 graden)
 -Een heerlijk ruime jacuzzi (5-persoons)
 -Infrarood cabine (5-persoons)
 -Hot tub ( 5-persoons)


De bungalow is ingericht met:

- Een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
- Een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 hoogslaper
- Keuken met koelkast, kookplaat en magnetron 
- Woonkamer met open haard
- Badkamer met massage-douches
- Dubbel toilet
 
Buiten en rondom de bungalow:
- Lounche ruimte met open haard
- Vijver met gekleurde Koi Karpers
- Haardhout opslag
- Ruimte voor fietsen
 
Als gast kunt u zich vrij voelen om heerlijk en ongestoord tot rust te komen in de bungalow en te genieten van het prachtige Twentse natuurgebied.
12970884_957207851067563_801967878602246
bottom of page